Varmepumpe halverer oppvarmingsutgiftene

Publisert mars 2016Tags EnergirådgivningDel Facebook, Twitter
Visste du at en varmepumpe av høy kvalitet, sammenlignet med tradisjonelle oppvarmingskilder, kan halvere utgiftene til oppvarming i en normal husstand? Et varmeanlegg som er riktig installert og driftet, øker boligens komfort gjennom jevn og rimelig varme. Dette er noe av det vi i Comfort har lang erfaring i å hjelpe våre kunder med.

Mange skal innen utfasingen av oljefyr i 2020 bytte til en varmeløsning som henter fornybar energi fra naturen. Dette kan innebære en stor investering. Imidlertid vil den betale seg over tid gjennom lave utgifter til oppvarming og et vesentlig bedre miljøfokus.

Enova-støtte for fjerning av oljefyr
Med utfasingen av oljefyrene og støtte fra gjennom Enova er dette definitivt det rette tidspunktet å skifte til et varmesystem som benytter fornybar energi. Vi vet hvilken varmeløsning som gir best komfort i din bolig og kan hjelpe deg å søke Enova-støtte til utskifting av oljefyr.

Våre rørlegger-butikker har god kompetanse på varmeløsninger og kan gi deg viktige råd og verdifull oppfølging.

Vi følger deg opp i hele prosessen – fra befaring og tilbud til montering av varmeløsningen og gjennomgang og opplæring i systemene.

Vi benytter kun merkeleverandører med gode garantiordninger – slik at du kan føle deg trygg på investeringen du skal foreta deg.


Fordeler med å bruke omgivelsenes varme som energikilde;

  • Ingen C02- utslipp
  • Uuttømmelig energikilde
  • Uavhengighet av eksterne leverandører
  • Lave oppvarmingskostnader

Fornybar energi
Når du velger en varmepumpe, produserer du egen fornybar energi og er mindre avhengig av å kjøpe energi. Det vil si at du er mindre utsatt for konjunktursvingninger som for eksempel økte strømpriser eller avgifter.

Varmepumpeenergi er fornybar energi!

Slik legger du om til fornybar varme
Prosessen fra du vurderer å legge om til fornybar varme til du sitter med et ferdig installert anlegg og penger tilbake fra Enova trenger ikke å være lang og komplisert. Her beskriver vi fremgangsmåten for deg.